„România 100 de ani de business“

Un antreprenor din Braşov: Este inadmisibil ca firmele să aibă un plan pe zece ani, iar statul nu. „Eu mi-aş dori ca, la fel cum am banca lângă mine, aşa să am şi factorul politic.“

15 mai 2018 Autor: Mădălina Panaete

Radu Ionescu, acţionar al producătorului de suplimente nutritive Dacia Plant din Braşov, spune că mediul politic şi cel de afaceri ar trebui să lucreze ca o echipă şi să fie la acelaşi nivel de performanţă, astfel încât împreună să ajute la dezvoltarea comunităţii.

„Antreprenorii sunt cu mult înaintea statului, care trebuie să lucreze la o strategie legată de dezvoltarea infra­­structurii, de ni­velul de pre­dic­ta­bi­li­tate. Este inad­­mi­sibil ca noi, com­­­­paniile,  să avem un plan pe zece ani, iar statul nu“, a spus an­tre­­­pre­norul în ca­drul con­­fe­rinţei „Ro­mâ­nia 100 de ani de bu­siness. Cum tre­cem de la idee la bu­si­ness. 100 de idei să creş­tem“ de la Bra­şov, orga­nizată săptă­mâna tre­cută de ZF cu sprijinul Băncii Tran­sil­vania şi al companiei de consultanţă şi audit EY. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.05.2018

 
Cuvinte cheie:
brasov
, antreprenori
, plan
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide