Investiţie de peste 2 mil. euro pentru reamenajarea malului stâng al Crişului Repede în municipiul Oradea

11 iul 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Primăria municipiului Oradea a demarat un proiect de investiţii de aproximativ 10 mil. lei (peste 2 mil. euro), fără TVA, pentru lucrări de amenajare pe malul stâng al Crişului Repede, pe tronsonul cuprins între Podul Sfântul Ladislau şi Podul Centenarului. Durata de execuţie a lucrărilor este de 15 luni.

Proiectul cuprinde reabilitarea îmbrăcăminţii rutiere şi a trotuarelor, precum şi a bordurilor aferente, conservarea, restaurarea şi reconstituirea stâlpilor de iluminat, a jardinierelor şi parapetului metalic, precum şi crearea unui parcurs pietonal la cota râului. Proiectul prevede şi amenajarea unei piste de biciclete cu două sensuri, la cota străzii, prin lărgirea profilului stradal în două zone.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
oradea
, investitie
, lucrari
, pod
, proiect
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide