Proiect european de 19 mil. lei pentru reabilitarea infrastructurii rutiere în staţiunea balneoclimaterică Covasna

4 iul 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Primăria Covasna derulează un proiect european de peste 19 mil. lei (aproximativ 4 mil. euro), finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, pentru reabilitarea infrastructurii rutiere în staţiunea balneoclimaterică Covasna. Proiectul are ca termen de finalizare luna iulie 2019.

’’În urma efectuării consultărilor publice cu o parte din operatorii/entităţile economice care operează activităţi turistice în oraşul Covasna s-a identificat posibilitatea creşterii numărului mediu de salariaţii cu 251 de persoane, precum şi un număr de 11 investiţii ulterioare, într-un interval de 5 ani’’, se arată într-un comunicat al primăriei Covasna.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
covasna
, infrastructura rutiera
, proiect european
, reabilitare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide