Antreprenori locali

Familia Hriţuliac din Braşov a dezvoltat un business cu 60 de autorulote şi ţinteşte 200 de unităţi anul viitor

22 iun 2018 Autor: Alexandra Cepăreanu

Florin Hriţuliac, un antreprenor din Braşov, a dezvoltat împreună cu soţia sa cel mai mare business de închirieri de autorulote de pe piaţa locală, care a ajuns în prezent la un parc alcătuit din 61 de autorulote, ambiţia celor doi fiind de a se extinde în medie cu 200 de unităţi noi în fiecare an.

„Am hotărât pentru anii 2019 - 2024 să începem să aducem, în medie, 200 de vehicule în flotă anual“, a spus Florin Hriţuliac, cofondator al businessului Haff, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Florin şi Andra Hriţuliac au început în 2015 să închirieze rulote şi autorulote prin intermediul companiei Haff, după ce şi-au cumpărat un astfel de autovehicul pentru uz personal, iar de atunci cifra de afaceri a companiei aproape s-a dublat în fiecare an.

În 2017 vânzările companiei au ajuns la peste 2 mil. lei, potrivit datelor de la mfinante.ro.

Obiectivul companiei pentru anul în curs este să mărească flota de vehicule la 70 de autorulote, iar pentru anul 2019, „un obiectiv realizabil pe termen scurt este să atingem un număr de 200 de autorulote pentru cele 4 filiale din România, în Bucureşti, Braşov, din noiembrie în Cluj şi din aprilie în Timişoara“.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, Familia Hrituliac
, Florin Hriţuliac
, Brasov
, autorulote
, flota
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide