Ford România a pornit producţia SUV-ului EcoSport 4x4 la Craiova

12 iul 2018 Autor: Bogdan Alecu

EcoSport dispune de tracţiune integrală numai pe motorizarea diesel de 1,5 litri Ecoblue de 125 CP. Preţul de pornire pentru acesta este de 19.800 de euro cu TVA, potrivit site-ului companiei

Dacă ritmul de producţie se va menţine până la finalul anului, uzina de la Craiova ar putea livra cel puţin 140.000 de maşini în 2018.

Ford România, cel de-al doilea constructor de pe piaţa locală, a demarat luna trecută producţia versiunii cu tracţiune integrală a SUV-ului EcoSport şi odată cu acesta, cadenţa zilnică a uzinei a urcat spre 700 de maşini pe zi, potrivit datelor din piaţă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.07.2018

 
Cuvinte cheie:
craiova
, productie
, ford
, ford romania
, pornire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide