Portul Constanţa, principala poartă de tranzit pentru mărfurile care intră şi ies din România, a depăşit pragul de 300 de milioane de lei

12 iul 2018 Autor: Mirabela Tiron

Conducerea companiei anunţă investiţii în dezvoltarea infrastructurii.

Portul Constanţa, cel mai mare din ţară şi al doilea cel mai mare de la Marea Neagră (după portul Novorossiisk din Rusia) şi prin­cipala poartă de tranzit a mărfurilor care intră şi ies din România, a depăşit anul trecut pragul de afaceri de 300 milioane de lei, în creştere cu 4,5% faţă de anul anterior, arată datele de la Ministerul de Finanţe şi calculele ZF.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.07.2018

 
Cuvinte cheie:
port
, constanta
, marfuri
, prag
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide