Americanii de la J.C. Flowers schimbă numele Piraeus în First Bank de la finalul acestui an

14 sep 2018 Autor: Anelis Baciu

Dominic Bruynseels, PreşedinteExecutiv Piraeus Bank România

​Americanii de la J.C. Flowers vor demara la finalul acestui an procesul de rebranding al Pi­raeus, bancă pe care au preluat-o la fi­nalul anului trecut, numele ales fiind First Bank, potrivit unui anunţ al băncii.

“Este un nou început, o călătorie în care inovaţia, dinamismul şi munca de echipă ne vor duce către un banking mai bun în beneficial clientului. Avem susţinerea unui investitor internaţional de anvergură, a cărui forţă financiară, dar şi expertiză ne permit să îmbrăţişăm standardele unui banking modern. Vom continua să ne îmbunătăţim oferta actuală de servicii şi produse, astfel încât acestea să se alinieze cerinţelor clienţilor locali. În acelaşi timp, vom fi foarte atenţi la semnale lelor pentru a propune acele noi servicii şi produse care să le fie de folos. Brandul “First Bank” vorbeşte despre client ca centru al interesuluinostru, despre dorinţa de performanţă, clădită cu pasiune, professionalism şi integritate”, a declarat  Dominic Bruynseels, PreşedinteExecutiv Piraeus Bank România. J.C. Flowers a avut pe masă şapte variante pentru noul nume al Piraues: JC Bank, A Bank, First Bank, Bank of Today, New Day Bank, First American Bank şi bank of us, pentru toate fiind depuse cereri de înregistrare la OSIM.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
americani
, nume
, piraeus
, banca
, trecut
, preluare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide