Consiliul Concurenţei finalizează în toamnă investigaţia pe piaţa asigurărilor

19 apr 2018 Autor: Anelis Baciu

Consiliul Concurenţei estimează că va finaliza în această toamnă investigaţia din piaţa asigurărilor demarată în vara anului 2015, potrivit informaţiilor transmise ZF.

Consiliul Concurenţei suspectează un posibil schimb de informaţii sensibile din punct de vedere vedere comercial în piaţa asigurărilor. Vizaţi de această anchetă sunt asociaţia asigurătorilor locali - UNSAR şi Media Xprimm, o companie media specializată în piaţa asigurărilor.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.04.2018

 
Cuvinte cheie:
piata asigurarilor
, consiliul concurentei
, investigatie
, informatii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide