Poliţele de sănătate au generat 13,6% din primele subscrise de NN Asigurări în 2017

28 mai 2018 Autor: Anelis Baciu

NN Asigurări, cea mai mare companie de asigurări de viaţă din România, a vândut anul trecut poliţe de sănătate în valoare de 100 mil. lei (22 mil. euro), businessul cu asigurări de sănă­tate ajun­gând să reprezinte aproape 14% din afa­cerile totale ale grupului olan­dez în Româ­nia. Faţă de 2016, volu­mul sub­scri­erilor din asigurări de sănă­tate a cres­cut cu 14%, potrivit datelor din ra­portul anual al NN.

Asigurătorul şi-a îndeplinit astfel obiectivul setat la demararea acestei linii de business, care prevedea ca în doi ani asigurările de sănătate să genereze peste 10% din primele subscrise.

Poliţele de sănătate emise de NN se adresează clientilor persoane fizice cu venituri medii şi peste medie, pentru că de regulă aceştia utilizează serviciile private de sănătate. Persoanele care au peste 60 de ani nu pot cumpăra o asigurare de sănătate NN.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.05.2018

 
Cuvinte cheie:
asigurari
, sanatate
, polite
, crestere
, business
, trecut
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide