Schimbări la CEC Bank: Ministerul Finanţelor a splitat conducerea băncii, Radu Gheţea preluând funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie, iar poziţia de director executiv-CEO, nou-înfiinţată, fiind vacantă, în aşteptarea unei noi numiri

14 sep 2018 Autor: Cristian Hostiuc

Ministerul Finanţelor, principalul acţionar al CEC Bank, a decis să despartă poziţia de preşedinte şi director executiv al băncii, care erau ocupate de Radu Gheţea, în două, pentru a se conforma schimbărilor corporative. Astfel, Radu Gheţea va prelua funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie, iar poziţia de director general-CEO a fost vacantată, urmând să existe o altă numire, conform unor surse de pe piaţa bancară.

Adunarea generală a acţionarilor care a aprobat aceste modificări a avut loc miercuri-seară. Aceste modificări vor fi implementate treptat, pe măsură ce vor fi obţinute aprobările de rigoare. Ministrul finanţelor este în acest moment Eugen Teodorovici, sub semnătura lui fiind operate aceste schimbări.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.09.2018

 
Cuvinte cheie:
presedinte
, radu ghetea
, pozitie
, cec bank
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide