Vânzarea Băncii Româneşti se îndreaptă spre final: Intesa şi Eximbank sunt în faţă, J.C. Flowers nu vrea să pluseze

miercuri, 00:05 Autor: Cristian Hostiuc

Vânzarea Băncii Româneşti, un proces care a început acum doi ani, se îndreaptă spre final cu trei investitori rămaşi în cursă care trebuie să depună ofertele finale până la sfârşitul lunii noiembrie, în încercarea de a se stabili un cumpărător până la finalul anului. 

Cei trei investitori sunt grupul italian Intesa, banca de stat Eximbank şi fondul de investiţii J.C. Flowers. 

Conform unor surse din piaţa bancară, pe baza ofertelor inter­mediare, Eximbank şi Intesa sunt în faţă, J.C. Flowers fiind cu un pas în spate pentru că nu a vrut să ofere mai mult decât consideră că este un preţ corect, al pieţei bancare actuale ro­mâneşti. 

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.11.2018

 
Cuvinte cheie:
banca
, vanzare
, eximbank
, incercare
, investitori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide