Vin schimbări importante la programul Prima casă. Ministerul Finanţelor introduce noi criterii de evaluare a utilizării garanţiilor de către bănci pentru a stimula creditarea standard

11 dec 2017 Autor: Roxana Rosu

Procedura şi criteriile de evaluare a modului de utilizare a plafoanelor de garantare de către finanţatorii din programul Prima casă intră în vigoare la 1 ianuarie 2018, noile criterii vizând stimularea acordării de către bănci a unor credite standard fără implicarea garanţiilor de stat.

Procedura a fost aprobată prin ordin al ministrului finanţelor publice.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.12.2017

 
Cuvinte cheie:
Prima casa
, criterii
, program
, garantii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide