ZF Bankers Summit ‘18. Ivan Vrhel, CEO Citibank România: Noi ne concentrăm pe corporate şi pe digitalizare. România să rămână deschisă la intrarea investitorilor străini şi la digitalizare

11 iul 2018 Autor: Claudia Medrega

Obiectivul primordial al Citi, sucursala locală a gigantului bancar american cu acelaşi nume, este să devină o bancă complet digitalizată, nu să devină cea mai mare bancă de pe piaţă, a declarat Ivan Vrhel, CEO al Citi România, la ZF Bankers Summit ‘18.

Citi a fost în ultimii ani în topul celor mai profitabile bănci din România şi una dintre cele mai profitabile subsidiare ale Citi din regiune. În 2017, Citi a obţinut un profit de peste 165 mil. lei (36 mil. euro), iar în topul băncilor de pe piaţa românească după active ocupa locul 12, cu o cotă de piaţă de 1,57%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.07.2018

 
Cuvinte cheie:
ZF Bankers Summit ‘18
, Ivan Vrhel
, Citibank România
, digitalizare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide