ZF Bankers Summit ‘18. Ufuk Tandogan, CEO Garanti Bank România: Scopul nostru este de a ne menţine porto­foliul curat şi a avea o rentabilitate a capitalului de două cifre

10 iul 2018 Autor: Alex Ciutacu

Ufuk TandoGan, garanti bank: În ultimii 2-3 ani a fost dificil să găseşti oameni potriviţi de angajat. Cu privire la roboţi, aceştia pot face unele lucruri, dar avem nevoie de oameni să comunice, să dea mâna, să înţeleagă un sentiment. Jobul de bancher nu va dispărea. Toate băncile trebuie să aibă sucursale în continuare. Mărimea sucursalelor, în schimb, va fi mult mai eficientă.

Banca a revenit în 2017 pe profit, cu un rezultat de 109,7 mil. lei, ajungând la o rentabilitate a capitalurilor de 10%, după ce încheiase anul 2016 pe minus.

Garanti Bank încearcă să se dezvolte în continuare organic pe piaţa din România şi vrea să-şi menţină pe parcurs portofoliul curat şi să ajungă la o rentabilitate a capitalului de două cifre, a declarat Ufuk Tandogan, CEO al Garanti Bank România, în cadrul evenimentului ZF Bankers Summit ‘18.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.07.2018

 
Cuvinte cheie:
romania
, garanti bank
, capital
, cifre
, mentinere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide