Americanii de la Templeton au vândut acţiuni Petrom de 4 milioane de lei într-o singură tranzacţie

3 iul 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Templeton Frontier Markets Fund a anunţat că a înstrăinat un pachet de 12,94 milioane de acţiuni OMV Petrom (SNP), cel mai valoros emitent local listat la Bucureşti, la un preţ mediu per unitate de 0,3204 lei, într-o tranzacţie totală de 4,14 milioane lei. 

Capitalizarea bursieră a OMV Petrom (SNP) este de 18,15 miliarde lei (3,94 miliarde euro), după ce la începutul acestui an acţiunile OMV Petrom au crescut cu 12,06%, pe fondul unor tranzacţii de 359,6 milioane lei, în condiţiile în care indicele BET a crescut în aceeaşi perioadă cu 3,89%. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Templeton
, actiuni
, Petrom
, bursa
, omv petrom
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide