BERD a subscris 100 mil. euro din emisiunea de obligaţiuni a Băncii Transilvania

28 iun 2018 Autor: Liviu Popescu

♦ BERD este unul dintre cei mai mari investitori instituţionali din România, cu investiţii de aproape 8 miliarde de euro în 400 de proiecte ♦ În 2017, BERD a investit jumătate de miliard de euro în proiecte din România.

Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) a subscris 100 de milioane de euro în cadrul emisiunii de obligaţiuni de 285 de milioane de euro pe care Banca Transilvania a înregistrat-o marţi în sistemul bursei de valori de la Bucureşti. BERD este cel mai mare ac­ţionar instituţional al băncii de la Cluj, cu o parti­cipaţie de 8,6%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.06.2018

 
Cuvinte cheie:
BERD
, banca
, transilvania
, emisiune de obligatiuni
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide