BERD zice pas achiziţiei de acţiuni la Sphera (Pizza Hut şi KFC) şi la Purcari după ce a pierdut 17 milioane lei cu investiţia la Digi

27 feb 2018 Autor: Liviu Popescu

Purcari şi Sphera, cele mai mari listări din ultimele şase luni la Bucureşti, nu au stârnit interesul BERD, printre cei mai mari investitori instituţionali din România.

Banca Europeană de Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), cu investiţii de 7,8 miliarde de euro în economia românească, a zis pas subscrierii de acţiuni la cele mai mari listări de la BVB din ultimele şase luni, cea a Purcari (producător de vinuri) şi Sphera Group (lanţ de restaurante), potrivit unui anunţ transmis de bancă la solicitarea ZF.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.02.2018

 
Cuvinte cheie:
berd
, actiuni
, achizitie
, investitie
, kfc
, pizza
, pierdere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide