Dragoş Manolescu, OTP Fonduri: Statul ar putea cere aproape integral şi profiturile pe 2018, iar în contextul noii legi, chiar şi rezultatele trimestriale

21 iun 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Vezi galeria foto Dragoş Manolescu, directorul general adjunct al OTP AM: O parte din companiile din sectorul energetic şi al utilităţilor sunt atractive prin prisma dividendelor potenţiale în contextul în care necesarul de finanţare al statului rămâne la un nivel ridicat

Statul a cerut aproape integral atât profiturile pe 2016, cât şi pe cele pe 2017 ale companiilor din subordine pentru peticirea bugetului, ceea ce implicit a adus dividende mai mari şi pentru investitorii de la bursă.

Dragoş Manolescu, directorul ge­neral adjunct al OTP Asset Mana­gement, consideră că statul ar putea cere aproape integral profiturile realizate în 2018 de companiile aflate în subordine, cum a făcut cu rezultatele din 2016 şi din 2017, în contextul în care necesarul de finanţare al bugetului rămâne la un nivel ridicat.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.06.2018

 
Cuvinte cheie:
profit
, otp bank
, context
, rezultate
, fonduri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide