După opt ani de la listare, Tesla a adus investitorilor un randament de 1.700%. Spre comparaţie, din iulie 2010 încoace indicele BET a urcat cu 70%

4 iul 2018 Autor: Alex Ciutacu

Compania americană Tesla (TSLA) aniversează opt ani de când se tranzacţionează la bursa de la New York, interval de timp în care acţiunile s-au apreciat cu 1.700%, de la 19 dolari pe unitate în iulie 2010, la circa 393 de dolari în prezent. Spre comparaţie, indicele principal BET al bursei de la Bucureşti s-a apreciat cu 70% în ultimii opt ani.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.07.2018

 
Cuvinte cheie:
listare
, Tesla
, randament
, investitori
, indicele bet
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide