FP va desfăşura cea mai mare ofertă publică de răscumpărare de acţiuni la 0,935 lei, cu 4,8% peste închiderea de miercuri: în joc sunt 1,1 mld. lei

11 ian 2018 Autor: Liviu Popescu

Aceasta este cea mai mare ofertă publică de răscumpărări de acţiuni desfăşurată de Fondul Proprietatea până acum iar la preţul din prospect valoarea acesteia este de 1,1 mld. lei.
 
Fondul Proprieatea (FP), emitent care are expunere pe companii stra­tegice din România precum Hidro­electrica, Petrom, Nuclearelectrica, va desfăşura cea mai mare ofertă publică de răscumpărare de acţiuni la preţul de 0,935 lei pe unitate, cu 4,8% peste închiderea de miercuri-seară, potrivit documentului aprobat de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.01.2018

 
Cuvinte cheie:
FP
, oferta
, actiuni
, rascumparare
, fondul proprietatea
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide