Incertitudinile comerciale rămân pe bursele lumii, însă investitorii se fac că nu văd

10 iul 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

♦ Indicele Dow Jones a crescut cu peste 1% ♦ Indicele nipon Nikkei 225 a crescut cu 1% ♦ Indicele Hang Seng a crescut cu aproximativ 1,5%.

Vineri, cele mai mari două blocuri economice ale lumii, Statele Unite şi China, au pornit pe un drum nou în ultimii zeci de ani, respectiv în impunerea de taxe vamale pentru importuri de 34 miliarde dolari, o sumă mică în comparaţie cu potenţialul celor două state, însă un gest riscant pentru viitor, având în vedere terenul deja inflamat pe care se joacă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.07.2018

 
Cuvinte cheie:
crestere
, indice
, burse
, refuz
, dow jones
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide