Investitorii mici au subscris 11% din oferta de vânzare de acţiuni a Alro Slatina, la şapte zile de la debutul acesteia. Mai sunt patru zile

11 iul 2018 Autori: Dan Grigore Ivan , Liviu Popescu

Cu doar patru zile rămase până la închiderea ofertei secundare de vânzare acţiuni a Alro Slatina, investitorii de retail au subscris 10,8% în primele şapte şedinţe în contextul în care aceştia şi-au exprimat intenţia de a cumpăra acţiuni la preţul maxim al ofertei, de 6,18 lei pentru o acţiune, cu 94% peste cel din piaţă de marţi după-amiază.

Tranşa de retail reprezintă 15% din totalul ofertei, 85% fiind dedicat investitorilor instituţionali, ale căror subscrieri nu sunt publice.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Alro
, crestere
, actiuni
, oferta
, investitori
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide