Jurnal bursier, 3 iulie 2018: băncile şi energia dezamăgesc investitorii şi trag în jos bursa cu 1%. Creşteri pe linie pe extern

4 iul 2018 Autor: Liviu Popescu

Bursa de Valori de la Bucureşti (BVB) a scăzut marţi cu 1% prin prisma indicelui principal BET, într-o şedinţă bursieră în care rulajul de tranzacţionare a fost de 34 milioane de lei, la jumătatea mediei acestui an. Doar două acţiuni din cele 13 ale indicelui principal BET au fost pe plus ieri, cu scăderi de până la 3,6% în cazul emitentului BVB şi al Electrica. 

Banca Transilvania şi BRD, printre cele mai tranzacţionate acţiuni de la bursă, au dezamăgit ieri investitorii în condiţiile în care preţurile acţiunilor s-au depreciat cu 2,1%, respectiv 1,2% pe un rulaj de tranzacţionare de 5 mil. lei şi 4 mil. lei, potrivit datelor BVB.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.07.2018

 
Cuvinte cheie:
bursa
, BVB
, actiuni
, banci
, energie
, investitori
, bet
, rulaj
, tranzactionare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide