Lichiditatea este la pământ: tranzacţii cu acţiuni de 12 milioane de lei. BRD, sub Digi şi chiar sub Chimcomplex Borzeşti

27 iun 2018 Autor: Liviu Popescu

Bursa de Valori de la Bucureşti, catalogată încă piaţă de frontieră de agenţiile de evaluare financiară, a înregistrat marţi un rulaj de tranzacţionare de 12,2 milioane de lei pe segmentul de acţiuni, o şedinţă bursieră anemică în care cel mai tranzacţionat emitent a fost Fondul Proprietatea, cu un rulaj de circa 3,1 milioane de lei, urmat de Chimcomplex Borzeşti, care a înregistrat 2 milioane de lei în urma unei tranzacţii realizate pe piaţa extra deal.

Indicele principal BET afişa la ora 17:45 un plus de 0,08% faţă de şedinţa precedentă, în timp ce indicele BET-FI, cel al societăţilor financiare şi al Fondului Proprietatea, avea cea mai mare creştere, de 0,2%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.06.2018

 
Cuvinte cheie:
lichiditate
, tranzactii
, actiuni
, chimcomplex
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide