MedLife raportează la nouă luni afaceri de 580 mil. lei, plus 26% şi un profit în creştere cu 33%

joi, 09:21 Autor: Cristina Bellu

Mihai Marcu, Preşedinte şi CEO al MedLife Grup

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, a raportat în primele nouă luni ale anului afaceri de 579,3 milioane lei, în creştere cu 26,2% faţă de perioada similară a anului trecut şi un rezultat net de 12,7 mil. lei, echivalent unui avans de 33,6% faţă de ianuarie-septembrie 2017.

Clinicile şi spitalele au cea mai mare pondere în cifra de afaceri anunţată, cu 29%, respectiv 20%, urmate de divizia corporate şi laboratoare, cu 22% şi 17%, potrivit raportului MedLife de pe bursă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
MedLife
, afaceri
, raportare
, profit
, rezultat
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide