OTP Asset Management vede potenţial de creştere la bursă în 2018 în sectorul medical şi cel al consumului discreţionar

31 ian 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

OTP Asset Management, administrator care are în gestiune active de circa 670 milioane de lei, consideră că piaţa de capital din România va rămâne definită în 2018 în principal de dividendele acordate de emitenţii locali. Totodată OTP AM consideră că sectoarele consumului discreţionar şi medical au potenţial de creştere, adică două sectoare recent intrate la bursa românească.

„Dividendele companiilor listate la BVB rămân o temă investiţională preferată pe piaţa locală. De ase­menea, considerăm că domeniile serviciilor me­di­cale şi bunurilor de consum discreţionar au potenţial de creştere. În ansamblul pieţei locale, ne aşteptăm ca randamentul adus de dividend să fie mai ridicat decât aprecierea de capital”, se arată într-o analiză semnată de Dan Popovici, şeful OTP AM.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.01.2018

 
Cuvinte cheie:
otp bank
, management
, crestere
, potential
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide