Petrom, Romgaz şi Banca Transilvania, cele mai valoroase companii de la bursă în 2017

8 ian 2018 Autor: Liviu Popescu

Grupul petrolier OMV Petrom, pro­ducătorul şi furnizorul de gaze naturale Romgaz Mediaş şi Banca Transilvania au fost cele mai valoroase companii locale listate la Bursa de Valori Bucureşti în 2017, cu o capitalizare cumulată de aproape 37,5 de miliarde de lei.

Cele mai mari zece companii listate la Bucureşti au o valoare de piaţă cumulată de aproximativ 74 miliarde lei, echivalentul a 76% din valoarea tuturor celor 86 de companii locale. Erste Bank nu a fost inclusă în clasament.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.01.2018

 
Cuvinte cheie:
Petrom
, Romgaz
, Banca Transilvania
, companii
, bursa
, actiuni
, capitalizare
, bet
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide