Proprietarul Teraplast, dividende de 4,7 mil. lei din profitul pe 2017

17 apr 2018 Autor: Liviu Popescu

Goia Dorel, 64 de ani, acţionarul majoritar al procesatorului din PVC Teraplast Bistriţa (TRP), companie de 381 milioane de lei, poate încasa anul acesta dividende de 4,7 milioane de lei distribuite din rezultatul pe 2017, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor de la BVB.

Goia Dorel poate primi şi 100 de milioane de acţiuni gratuite sub formă de majorare de capital, o altă propunere a companiei, ceea ce înseamnă că va ajunge la 500 de milioane de acţiuni. Majorarea de capital ar face ca preţul acţiunilor TRP în portofliul lui Goia Dorel să se ajusteze corespunzător la 4/5 faţă de nivelurile actuale, astfel încât deţinerea totală a unui acţionar să rămână constantă.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.04.2018

 
Cuvinte cheie:
Teraplast
, dividende
, profit
, proprietar
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide