Ronaldo a luat, Ronaldo a dat: acţiunile Juventus au un plus de 30% pe bursă în ultima săptămână pe fondul iminentului transfer al portughezului la clubul italian

11 iul 2018 Autor: Liviu Popescu

Acţiunile Juventus Torino (JUVE) au crescut cu 30% în ultima săptămână la bursa de la Milano în contextul în care echipa italiană ar putea să îl transfere pe fotbalistul Cristiano Ronaldo de la Real Madrid pentru 100 de milioane de euro, potrivit presei spaniole.

Spre comparaţie, din 3 aprilie 2018 şi până la închiderea din 10 aprilie, indicele BET-TR al bursei de la Bucureşti a scăzut uşor, în timp ce indicele principal BET s-a depreciat cu aproape 1%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.07.2018

 
Cuvinte cheie:
juventus torino
, cristiano ronaldo
, actiuni
, bursa
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide