Schroders, acţionar în cadrul Băncii Transilvania, intră în România prin Karoll Capital Management

17 oct 2018 Autor: Dan Grigore Ivan

Managerul de investiţii Schroders, cu o deţinere de 2% în acţionariatul Băncii Transilvania, şi-a anunţat debutul pe piaţa românească prin Karoll Capital Management.

„Strategiile de investiţii ale lui Schroders combină o istorie de 200 de ani a unui lider global în managementul activelor cu cele mai inovatoare abordări de management al portofoliului şi, ca atare, credem că sunt foarte potrivite pentru investitorii profesionişti din România“, a spus Daniel Ganev, CEO al Karoll Capital Management.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 17.10.2018

 
Cuvinte cheie:
Schroders
, management
, capital
, banca
, transilvania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide