SIF Banat-Crişana, active de 2,6 mld. lei la nouă luni din 2018 şi un profit net de 65,4 milioane de lei

miercuri, 00:00 Autor: Dan Grigore Ivan

Acţiunile au crescut cu peste 6% în ziua publicării rezultatelor.

SIF Banat-Crişana (SIF1) a înregistrat după primele şase luni venituri din dividende de 97,91 milioane lei, faţă de 65,21 milioane lei în aceeaşi pe­rioadă a anului trecut. Creşterea a fost susţinută, în principal, de politica de dividend a unor companii pre­cum Conpet, Romgaz, Banca Transilvania şi BRD. Activele SIF-ului au urcat cu 5%, la 2,6 mld. lei.

De asemenea, cheltuielile operaţionale au ajuns la 9,67 milioane lei, mai mari cu 26,7% faţă de primele nouă luni din 2017. 

Ieri, acţiunile SIF 1 au crescut cu peste 5%, pe fondul unor tranzacţii de aproximativ 0,3 milioane lei. Valoarea de piaţă a SIF Banat-Crişana (SIF1) a ajuns la 1,3 miliarde lei ( 282 milioane euro), după ce de la începutul acestui an acţiunile au scăzut cu aproximativ 9%, pe fondul unor tranzacţii de 35 mi­lioane lei.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.11.2018

 
Cuvinte cheie:
sif
, active
, profit net
, crestere
, banca transilvania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide