SIF-urile şi Fondul Proprietatea, rulaje săptămânale mai mici chiar şi cu 76%

29 mai 2018 Autor: Liviu Popescu

Cele cinci societăţi de investiţii financiare şi Fondul Proprietatea au înregistrat săptămâna trecută rulaje mai mici chiar şi cu 76% faţă de săptămâna precedentă, aşa cum este cazul Fondului Proprietatea, în timp ce singurul emitent pe plus, cu doar 6,6% a fost SIF1, potrivit datelor BVB. 

Fondul Proprietatea, emitent cu expunere pe companii de importanţă strategică din România pre­cum Hidroelectrica, Nuclear­electrica, Petrom, a înregistrat săptămâna trecută tranzacţii de 7,1 milioane de lei, de aproape patru ori sub săptămâna anterioară în contextul creşterii preţului acţiunilor cu 0,5%. O scădere abruptă a avut-o şi SIF5 cu un rulaj săptămânal de tranzacţionare de 298.000 de lei faţă de 1,2 milioane de lei săptămâna precedentă. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.05.2018

 
Cuvinte cheie:
SIF
, fondul proprietatea
, proprietate
, bvb
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide