Teraplast Bistriţa, singura companie din cele 25 ale BET-XT cu pierderi în T1/2018. Acţiunile au minus 0,8% anul acesta

29 mai 2018 Autor: Liviu Popescu

Procesatorul de PVC Teraplast Bistriţa (TRP) este singura companie pe minus în primul trimestru din cele 25 care care alcătuiesc indicele BET-XT. 

Compania a raportat pierderi de circa 1,1 milioane de lei pentru primul trimestru din 2018, faţă de plus 1,6 mil. lei în primele trei luni din 2017, iar analiştii de la Tradeville spun că un motiv este dat de cheltuieli mai mari, mai ales cele cu dobânzile care au urcat de şapte ori la circa 1,1 milioane de lei. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.05.2018

 
Cuvinte cheie:
Teraplast
, companie
, bet
, bistrita
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide