VIDEO ZF Live: Ovidiu Dumitrescu, Tradeville: Scăderile masive de la început de săptămână au fost corecţii. Ne aşteptăm la rezultate bune de la companii săptămâna viitoare

9 feb 2018 Autor: Ştefan StanOvidiu Dumitrescu, di­rector general adjunct al Tradeville, cea mai mare casă de brokeraj de retail din România, consideră că scăderile de pe burse sunt corecţii, legate în principal de faptul că do­bânzile în pieţele internaţionale ale creditului, inclusiv la titlurile de stat, încep să ajungă într-un punct în care să corespundă cu mediul economic, care este unul pozitiv.

„O criză ca cea din 2008 nu apare chiar o dată la 10-20 de ani, ci mai degrabă o dată la 50 de ani. Noi operăm cu ipoteza că aceasta este o corecţie. Am avut pieţe de capital care în SUA au crescut aproape doi ani fără un deranj semnificativ, avem dobânzi care au fost suprimate ani de zile de băncile centrale şi acum vor reveni, pentru că trebuie să revină la niveluri mai normale. Trebuie să avem în vedere şi VIX, indicele de volatilitate“, spune Ovidiu Dumitrescu la emisiunea de business ZF Live.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.02.2018

 
Cuvinte cheie:
Tradeville
, corectii
, incepere
, ovidiu
, scaderi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide