ACI Cluj, unul dintre constructorii stadionului Cluj Arena, caută 100 de oameni. "Nu găsim forţa de muncă necesară, mai ales for­ţă de muncă calificată. Statul ar trebui să spijine şi să sus­ţină mai mult com­pa­niile mari, cu capital ro­mâ­nesc."

29 aug 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Compania de construcţii ACI Cluj, controlată de mai mulţi antreprenori locali, printre care Ioan Aşchilean, Horia Ciorcilă sau Dorel Goia, a ajuns în prezent la apro­ximativ 400 de angajaţi şi caută încă 100 de oameni pentru lucrările desfăşurate. Printre cele mai importante construcţiile realizate de ACI Cluj se află stadionul Cluj Arena, clădirea de birouri The Office, dezvoltată la Cluj-Napoca de fondul de inves­tiţii New Europe Property Investments (NEPI) şi de antre­pre­norul Ovidiu Şandor, sau fabrica italienilor de la De’Longhi, din Jucu. „Am putea recruta imediat încă 100 de oameni, însă pro­ble­ma este că nu găsim forţa de muncă necesară, mai ales for­ţă de muncă calificată. Statul ar trebui să spijine şi să sus­ţină mai mult com­pa­niile mari, cu capital ro­mâ­nesc“, a declarat pen­tru ZF Transil­va­nia Dorin Aşchilean, di­rector general ACI Cluj.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 29.08.2017

 
Cuvinte cheie:
cluj
, oameni
, cautare
, stadion
, cluj arena
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide