Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri din România demarează construcţiile la ultima clădire din cadrul proiectului de business Globalworth Campus din Bucureşti: încă 35.000 mp vor ieşi pe piaţă în 2019

21 iun 2018 Autor: Cristina Bellu

Globalworth Real Estate Investments, cel mai mare proprietar de clădiri de birouri din România, a început lucrările de construcţii la clădirea Tower 3, ultima fază în dezvoltarea centrului de business Globalworth Campus, situat  în zona Dimitrie Pompeiu din Capitală.

Aceasta va avea o suprafaţă închiriabilă de aproximativ 35.000 de metri pătraţi şi urmează să fie livrată până la finalul lui 2019. „Complexul de birouri va fi finalizat la finalul anului viitor şi a fost deja foarte bine primit pe piaţa locală”, spune Ema Iftimie, head of leasing Globalworth. Proiectul Globalworth Campus cuprinde trei turnuri de birouri cu o suprafaţă totală închiriabilă de 92.000 de metri pătraţi şi 760 de locuri de parcare, precum şi zone verzi şi o sală de conferinţe de mari dimensiuni.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.06.2018

 
Cuvinte cheie:
Globalworth
, bucuresti
, birouri
, cladire
, romania
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide