În plin proces de expansiune: Cu afaceri de aproape 100 mil. euro, retailerul danez JYSK deschide în Curtea de Argeş cel de-al 58-lea magazin al reţelei din România şi al şaselea din 2018

23 mai 2018 Autor: Laurentiu Cotu

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decoraţiuni şi textile, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, va inaugura joi cel de-al 58-lea magazin din ţară, în Curtea de Argeş, cu o suprafaţă totală de 1.000 de metri pătraţi.

„Suntem în plin proces de expansiune, iar un pas important în acest proces este inaugurarea noului magazin JYSK din Curtea de Argeş. Este cel de-al 6-lea magazin pe care îl deschidem în acest an. Vom avea o vară plină, deoarece avem în plan mai multe deschideri în oraşe în care nu suntem încă prezenţi, dar şi în oraşe în care avem deja magazine’’, a declarat Iraida Paiuc, marketing manager JYSK România, companie care a inaugurat anul trecut 15 magazine pe piaţa locală.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 23.05.2018

 
Cuvinte cheie:
JYSK
, curtea de arges
, magazin
, romania
, deschidere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide