JYSK deschide al doilea magazin din Focşani şi ajunge la o reţea de 60 de unităţi

11 iul 2018 Autor: Laurentiu Cotu

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decoraţiuni şi textile, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, va inaugura joi cel de-al doilea magazin din Focşani, ajungând astfel la o reţea de 60 de unităţi pe piaţa locală.

„Am ajuns în Focşani în ianuarie 2016, iar de atunci JYSK Focşani este în topul celor mai performante magazine din zona Moldovei. Succesul magazinului de aici ne-a do­vedit că Focşaniul este un oraş cu po­tenţial, de aceea am decis inau­gu­rarea unui al doilea magazin, de data aceasta în zona de sud, pentru a fi mai aproape şi de locuitorii din aceas­tă zonă“, a declarat Iraida Paiuc, mar­keting manager la JYSK Ro­mânia, com­panie care a inau­gu­rat anul tre­cut 15 magazine pe piaţa locală.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 11.07.2018

 
Cuvinte cheie:
JYSK
, magazin
, retea
, deschidere
, piata
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide