Producătorul austriac de cărămizi Wienerberger a ratat achiziţia producătorului Brikston Iaşi

10 iul 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Heimo Scheuch, CEO al Wienerberger:

Ne concentrăm pe extinderea platformelor existente, prin proiecte de creştere organică. De asemenea, nu exclud posibilitatea diversificării în viitor a portofoliului nostru local cu alte materiale de construcţii.

În condiţiile în care tranzacţia nu va mai avea loc, grupul Wienerberger spune că vrea să-şi extindă activitatea din România prin investiţii în unităţile de producţie existente deja.

Wienerberger Sisteme de Cărămizi, parte a grupului austriac Wienerberger, şi fondul de investiţii ADM Capital au anulat tranzacţia prin care austriecii ar fi urmat să preia producătorul de cărămizi Brikston (Ceramica Iaşi).

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.07.2018

 
Cuvinte cheie:
producator
, tranzactie
, refuz
, achizitie
, austriac
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide