Sectorul rezidenţial îşi continuă marşul: plus 10% la autorizaţiile de construire

31 mai 2018 Autor: Iulian Anghel

Sectorul construcţiilor a fost în picaj la începutul anului, dar numărul de autorizaţii au crescut la patru luni cu 10%. Potrivit datelor INS de miercuri, în primele patru luni au fost eliberate 11.852 de autorizaţii de construire pentru clădiri rezidenţiale, în creştere cu 10,3% faţă de perioada corespunzătoare a anului trecut.

Cu nici două săptămâni în urmă, Eurostat, oficiul european de statistică, anunţa că în martie 2018, comparativ cu aceaşi perioadă a anului precedent, România a înregistrat cea mai mare scădere a lucrărilor de construcţii din Uniunea Europeană, de minus 10,8%.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 31.05.2018

 
Cuvinte cheie:
autorizatii
, construire
, sector
, continuare
, mars
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide