Tatian Diaconu: Un nou centru comercial în Bucureşti trebuie să zguduie piaţa pentru a reuşi. Acum vedem trei malluri în zona Titan care vând acelaşi lucru

7 iun 2018 Autor: Bogdan Alecu

Tatian Diaconu, CEO al dezvoltatorului imobiliar Ceetrus România, fosta companie Immochan România: În Bucureşti lucrăm la două noi proiecte. Unul pe un teren de 10 hectare şi unul mai mic, de proximitate.

Tatian Diaconu, CEO al dezvoltatorului imobiliar Ceetrus România, fosta companie Immochan România, spune că în Bucureşti ar mai fi loc de un nou mall, însă ca acesta să aibă rezultatele scontate trebuie să fie unul care să schimbe regulile jocului, mai ales în con­tex­tul în care AFI Cotroceni, Băneasa sau Sun Plaza şi Promenada sunt deja concurenţi redutabili.

„Acum să faci o zonă comercială de succes este greu. Fie faci ceva regional, care să atragă clienţi şi de la 200 km, fie faci ceva mic. Acum, pentru a reuşi, trebuie să vii cu ceva ce nu există sau cu ceva ce nu este încă dezvoltat. Să vii cu un nou mall care să se bată cu Băneasa, Promenada, AFI sau Sun Plaza este foarte complicat. Fie provoci o ruptură în piaţă, fie mergi într-o zonă de proximitate. Vedem cum în zona Titan sunt trei malluri care vând în mare parte acelaşi lucru, însă acolo nu vorbim despre o zonă cu putere mare de cumpărare, cum sunt Pipera sau Băneasa”, explică Tatian Diaconu.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.06.2018

 
Cuvinte cheie:
bucuresti
, mall
, piata
, reusita
, titan
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide