VIDEO ZF Live. Geo Mărgescu, Forte Partners: Probabil vom face un exit. Modelul nostru este de dezvoltator, nu de investitor pe termen lung

13 feb 2018 Autor: Roxana Rosu

„Fondurile noastre proprii de finanţare vin din vânzarea clădirilor pe care le deţinem“.

Forte Partners, dezvoltator imobiliar fondat de Geo Mărgescu, Johny Jabra şi Ionuţ Dumitrescu, ar putea face un exit dintr-unul din proiecte anul acesta sau anul viitor, fără a avea însă o ţintă, în condiţiile în care compania are în construcţie o serie de proiecte, precum The Bridge, şi altele pe hârtie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 13.02.2018

 
Cuvinte cheie:
refuz
, dezvoltator
, investitor
, model
, termen lung
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide