Se întoarce roata: clujenii de la Arobs cumpără o companie din Olanda şi ajung la afaceri de 30 de milioane de euro

10 iul 2018 Autor: Ioana Nita

Furnizorul de soluţii software Arobs Transilvania a cumpărat firma CoSo din Olanda, cu o filială şi în Belgia, compania locală extinzându-şi astfel prezenţa la nivel internaţional pentru a fi mai aproape de clienţii din Europa de Vest.

„Peste 60% din business este generat de proiectele pentru clienţi străini, iar achiziţia CoSo ne ajută să ajungem mai aproape de clienţii din vestul Europei“, a declarat pentru ZF Voicu Oprean, acţionar majoritar şi CEO în cadrul Arobs Transilvania. El a adăugat că în domeniul outsourcingului se lucrează foarte mult prin intermediul subcontractorilor, fapt ce îi împiedică să aibă o relaţie mai apropiată cu clienţii.

„Pentru firma din România, ţinta de afaceri pentru anul acesta este de 25 milioane euro, iar la nivel de grup, de 30 milioane euro“, a precizat Voicu Oprean. 

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.07.2018

 
Cuvinte cheie:
Arobs
, Olanda
, companie
, cumparare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide