Hotelul Vienna House Easy Airport din Otopeni, plus 10% în T1/2018 şi un grad de ocupare de 62%

21 mai 2018 Autor: Mirabela Tiron

Hotelul de patru stele Vienna House Easy Airport Bucharest (fostul Angelo), de lângă aeroportul Otopeni, ce operează 177 de camere, a încheiat primul trimestru cu un grad de ocupare de 62,8% şi o cifră de afaceri mai mare cu 10% faţă de perioada similară a anului anterior, potrivit oficialilor hotelului.

„Gradul de ocupare a avut o creştere de 1,9% faţa de anul trecut. Luna aprilie a înregistrat un grad de ocupare neaşteptat de mare 70,4% faţă de 58% anul trecut“, a declarat pentru ZF Ramona Ştefan, directorul general al hotelului.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.05.2018

 
Cuvinte cheie:
hotel
, otopeni
, ocupare
, capitala
, crestere
, hoteluri
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide