O tânără cu experienţă în cadrul unor branduri internaţionale a preluat conducerea hotelului de patru stele Angelo by Vienna House

8 ian 2018 Autor: Mirabela Tiron

♦ În România funcţionau în 2017 1.597 de hoteluri, cu o capacitate de cazare de 194.000 de locuri ♦ În total în piaţă sunt 34 de hoteluri de cinci stele şi 294 de hoteluri de patru stele.

Ramona Ştefan, care a lucrat timp de şase ani în cadrul hotelului JW Marriott din Capitală, dar şi în cadrul unor branduri hoteliere internaţionale din străinătate, a preluat conducerea hotelului de patru stele Angelo by Vienna House, de lângă aeroportul Otopeni. 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 08.01.2018

 
Cuvinte cheie:
hotel
, preluare
, conducere
, branduri
, experienta
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide