Antreprenori locali

Afacerile familiei Tulvan din Oradea au crescut cu 20% în 2017, la 365,7 mil. lei

Secțiune susținută de Medlife Logo

2 iul 2018 Autor: Laurentiu Cotu

Modelul de business al companiei este similar cu cel al Oscar Downstream, cel mai mare petrolist independent. Votrom instalează propriile cisterne direct la client.

Compania Votrom din Oradea cu activităţi în comerţul combustibililor, deţinută de Olimpia şi Valentin Tulvan, a raportat pentru 2017 o cifră de afaceri de 365,7 mil. lei (80 mil. euro), mai mult cu 20% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor. Profitul net al companiei a ajuns anul trecut la 6,7 mil. lei (aproximativ 1,5 mil. euro), în uşoară creştere faţă de anul precedent, iar numărul mediu de angajaţi la 31 de persoane, potrivit mfinanţe.ro. În 2016, Votrom a avut afaceri totale de 303,9 mil. lei (67,7 mil. euro), un profit net de 6,5 mil. lei (1,4 mil. euro) şi un număr mediu de 28 de angajaţi, conform datelor publice. Compania Votrom, controlată de Olimpia şi Valentin Tulvan, este al doilea cel mai mare business antre­prenorial din Bihor, după Transilvania General Import Export, deţinută de Ioan şi Viorel Micula.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 02.07.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
oradea
, crestere
, afaceri
, familie
, companie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide