Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Medicover a preluat spitalul Pelican din Oradea

Secțiune susținută de Medlife Logo

20 iun 2018 Autor: Cristina Bellu

Adrian Peake, managerul general al Medicover România

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Medicover, al treilea jucător din piaţa de servicii medicale private, a achiziţionat în luna mai, într-o tranzacţie de 23 milioane de euro, spitalul Pelican din Oradea, o unitate de 130 de paturi fondată în urmă cu 26 de ani de o echipă de medici chirurgi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 21.06.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
oradea
, tranzactie
, medicover
, spital
, analiza
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide