Antreprenori locali

Constructorii clujeni de la ACI mizează anul acesta pe afaceri de 35,5 mil. euro

Secțiune susținută de Medlife Logo

10 mai 2018 Autor: Laurentiu Cotu

♦ Compania construieşte în prezent spitalul Regina Maria din Cluj-Napoca, o investiţie de peste 15 mil. euro.

Compania de construcţii ACI Cluj, controlată de mai mulţi antreprenori locali, printre care Ioan Aşchilean, Horia Ciorcilă sau Dorel Goia, şi-a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de 166 mil. lei (35,5 mil. euro), mai mult cu 5% faţă de anul trecut, potrivit calculelor ZF făcute pe baza datelor transmise de companie.

Compania a finalizat anul 2017 cu afaceri totale de 158 mil. lei (34,4 mil. euro). Printre cele mai importante lucrări de construcţii finalizate de clujeni se află stadionul Cluj Arena, stadionul din Craiova, clădirea de birouri The Office, dezvoltată la Cluj-Napoca de fondul de investiţii New Europe Pro­perty Investments (NEPI) şi de antre­prenorul Ovidiu Şan­dor sau fabrica italie­nilor de la De’Longhi, din Jucu, judeţul Cluj.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 10.05.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
Antreprenori locali
, Constructorii clujeni
, constructii
, ACI
, stadion
, construire
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide