Afacerea în care fiecare angajat „livrează“ 16 mil. euro: Benzinăriile Petrom depăşesc din nou producţia de petrol ca vânzări

Secțiune susținută de Medlife Logo

17 iun 2018 Autor: Roxana Petrescu

Consumul de carburanţi din România a ajuns la circa 6,3 milioane de tone de benzină şi motorină

OMV Petrom Marketing, braţul de retail al OMV Petrom, companie care administrează activitatea a 555 de benzinării Petrom şi OMV în România, a terminat anul trecut cu un business de 15 miliarde de lei (3,3 miliarde de euro), în creştere cu 4% faţă de 2016. Cu numai 210 angajaţi, OMV Petrom Marketing devine una dintre cele mai productive companii la nivel naţional, fiecare salariat generând vânzări de aproape 16 milioane de euro.

Acesta este pentru al treilea an consecutiv în care afacerile generate de partea de retail sunt mai mari decât cele din zona de explorare şi producţie reprezentate de compania OMV Petrom SA.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.06.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
petrom
, benzinarii
, vanzari
, afaceri
, productie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide