Mutare la conducerea unuia dintre cei mai mari jucători din sectorul energetic românesc: Martin Zmelik predă ştafeta la conducerea CEZ România

Secțiune susținută de Medlife Logo

11 iul 2018 Autor: Răzvan Botea

Foto: stânga Ondrej Safar, stânga-mijloc Dana Donciu, dreapta-mijloc Martin Zmelik, dreapta Doina Vornicu

Martin Zmelik, care conduce din 2004 operaţiunile grupului ceh în CEZ România, îi cedează locul lui Ondrej Safar de la 1 august 2018, anunţă compania în cadrul unui eveniment organizat miercuri.

„Ca după orice realizare urmează o promovare. Îi urăm success şi avem încredere că va continua dezvoltarea companiei”, a spus Martin Zmelik, actual CEO al CEZ România.

Zmelik se va retrage la sediul central din Praga unde va fi implicat în câteva proiecte strategice, inlcusiv în transferul unor soluţii smart care au fost implementate iniţial în România.

„Sunt foarte fericit că am revenit în România după şase ani. Contează foarte mult pentru noi parteneriatul cu autorităţile şi este la fel de important, ca întotdeauna, să avem angajaţi fericiţi şi mândri că lucrează în această companie”, a spus Ondrej Safar, viitor CEO de la 1 august 2018.

Ondrej Safar este inginer electrotehnist, doctor al Universităţii Tehnice din Praga. Anterior a mai coordonat operaţiuni ale grupului în Bulgaria şi România.

 

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
romania
, conducere
, cez
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide